Zo. En dan nu eens echt nuttig netwerken.

Iedereen die weleens een netwerkborrel bezoekt, kent het ongemak van alleen binnenkomen. De opluchting van aangesproken worden door iemand die ook verlegen zit om een praatje. Gevolgd door de teleurstelling zodra blijkt dat je niets met elkaar gemeen hebt.

Je gaat onder meer naar een netwerkborrel of event om potentiële klanten te ontmoeten en opdrachten te genereren. De standaard golfclinic of voetbalwedstrijd kan heel gezellig zijn, maar uiteindelijk wil je simpelweg rendement hebben van zo’n avond. En dat ontbreekt er dikwijls aan.

Het restaurant waar ze alles van je weten

Juist daarom besteden we bij Restaurantvoor1dag veel aandacht aan tafelschikking. Onze opdrachtgevers kennen de klanten en relaties die zij uitnodigen voor een diner goed. Daar maken we gebruik van. Al weken voordat we een restaurant overnemen, zitten we met onze opdrachtgever aan tafel. Wie worden er uitgenodigd? Waar werken ze? Hoe oud zijn ze? Wat is er bekend over hun thuissituatie?

Een uitgekiende tafelschikking

Vervolgens maken we een uitgekiende tafelschikking op basis van gezamenlijke interesses. Dat kan zakelijk zijn, prive, of beide. Twee paardenliefhebbers? Zet ze naast elkaar. Vier mensen die allemaal een bedrijf willen opzetten in het buitenland? Die delen een tafel. Een potentiële klant die nog niet helemaal over de streep is? Die krijgt een plekje tussen enthousiaste klanten die goede ambassadeurs van uw organisatie zijn.

We maken daarbij gebruik van een handige tool: een dashboard waarmee we precies zo kunnen schuiven dat iedereen een goede – en vooral zinvolle – plek krijgt. We letten daarbij ook op zaken als de grootte van de tafels en het ideale aantal mensen voor het voeren van een gesprek.

Dit doen we op basis van jarenlange ervaring. Die ervaring leert ons dat het rendement van een avond bij ons, bijzonder hoog is. Niet zelden gaan onze gasten dezelfde avond nog naar huis met concrete vervolgafspraken. En dankzij onze nazorg volgt er vaak nog meer.

Maar het is vooral de nauwgezette voorbereiding die leidt tot succes. Tot concrete vervolgafspraken die Restaurantvoor1dag meer maken dan alleen een leuke avond, en die de investering er dubbel en dwars uithalen. Vanaf de binnenkomst door een goed voorbereide gastheer of gastvrouw en het direct introduceren bij interessante gesprekspartners, tot en met een persoonlijke uitgeleide: We laten geen minuut onbenut om uw doelen en die van uw relaties te bereiken. Dat is onze toegevoegde waarde. Dat en een heerlijk menu waarbij we alleen aan smaakvolle en nooit aan ongemakkelijke stiltes doen.

Michel Dijkstra

Eigenaar Restaurantvoor1dag

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.