Teambuilding 3.0 Grote doelen behaal je samen

mastercooks

Eerder dit jaar hebben we met Restaurant voor 1 dag iets gedaan, wat we in al die jaren nog niet eerder hebben gedaan. Waar het unieke concept van Restaurant voor 1 dag normaal gesproken wordt ingezet als culinair business development programma, organiseerde onze opdrachtgever Flexfront deze avond met een extra doel: geld ophalen voor de Stichting ALS.

“Wij zullen tijdens deze avond tonen dat het mogelijk is onder niet alledaagse omstandigheden in goede samenwerking iets bijzonders te pres(en)teren”

Deze prachtige belofte van het team zorgde er voor dat alle stoelen en tafels voor hun Restaurant voor 1 dag in de Glazen Ruimte in Maarssen snel waren gereserveerd.

Grote doelen behaal je samen

Het unieke concept van Restaurant voor 1 dag is ingericht voor het behalen van omzetdoelstellingen, doelstellingen met betrekking tot klantrelaties en/of doelstellingen voor het teamOok deze keer stak een team met elkaar de handen uit de mouwen om op hoog niveau een bijzonder diner te serveren aan hun gasten. Deze keer betaalden de gasten voor hun plek aan tafel en ging de opbrengst van de avond naar een goed doel.

Vanaf het moment dat één van hun dierbare collega’s in 2016 de diagnose voor de ongeneeslijke ziekte ALS kreeg, sloeg dit team de handen ineen om hem zoveel mogelijk te helpen. Al snel schreven ze zich in voor deelname aan de Amsterdam City Swim in 2016. Ook in 2017 zwom er weer een groep van 36 mensen mee en dit bijzondere team heeft alles op alles gezet om een groot bedrag voor de stichting op te halen.

Een lach en een traan

Samen met Restaurant voor 1 dag organiseerden zij deze unieke sponsoractie: een geheel verzorgd culinair 4-gangen diner, bereid en geserveerd door de collega’s voor hun klanten, relaties en leveranciers.

Zakenrelaties, samenwerkingspartners, leveranciers en klanten werden uitgenodigd om een stoel of een hele tafel te kopen in dit unieke Restaurant voor 1 dag. Het team kookte en serveerde met veel succes een culinair 4-gangen diner aan een uitverkocht restaurant met 160 gasten. Het doel: een groot bedrag ophalen voor Stichting ALS.

Door een veiling onder leiding van Radio-dj (en Stichting ALS Ambassadeur) Gerard Ekdom toe te voegen aan het programma, is dit doel dan ook absoluut bereikt.

Toen later op de avond een persoonlijk dankwoord van hun collega op groot scherm verscheen, hield niemand het meer droog. Aan het eind van de avond was er niet alleen een enorm bedrag opgehaald voor het goede doel. Ook was het doel van het team bereikt: zij hebben met een fantastische samenwerking onder niet alledaagse omstandigheden iets heel bijzonders gepres(en)teerd!

Voor ons was het een enorme eer om onze expertise in te zetten bij de organisatie van dit bijzondere diner.

Toen ons een paar maanden later het nieuws bereikte dat hun gewaardeerde collega is overleden, raakte ons dit diep. Het laat zien hoe hard het nodig is om samen in actie te komen. Samen kunnen we grote doelen behalen, ieder door zijn eigen steentje bij te dragen aan de belangrijke onderzoeken.

Neem gerust contact met ons op. We komen graag een keer langs om de mogelijkheden voor het Restaurant voor 1 dag te presenteren.

WordPress › fout

De site ondervindt technische problemen.