Smaakmakende referenties

Smaakmakend organiseert vernieuwende en unieke culinaire business development programma’s voor bedrijven en organisaties. Een totaalconcept gericht op teambuilding, communicatie, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en klantcontact. Tijdens een culinair avontuur nemen medewerkers de taken van een echt restaurant over. Ze trakteren vervolgens klanten, prospects en andere stakeholders op een 4-gangen diner welke zij zelf bereiden en uitserveren. Een unieke ervaring. En dat zeggen ook de referenties. Deze bedrijven gingen je voor!

5/5

Rabobank

“Door het team van Smaakmakend is een Restaurant voor 1 dag georganiseerd voor een groep van 55 zeergewaarderde relaties. Wij stelden ons de vraag hoe we voor de bovenkant van ons klantenbestand een unieke ervaring konden creëren, waarin het verhogen van de loyaliteit en het openen van nieuwe kansen voor de toekomst het doel zou zijn. Restaurant voor 1 dag bleek het antwoord op onze vraag.

Het bleek niet alleen een voltreffer in de relatie met onze klanten, maar ook als team zijn we naar elkaar gegroeid. Een absolute aanrader!”

5/5

Lloyds Register

“Het is niet zomaar iets als je je 150-jarig jubileum viert. Een standaard diner met klanten voldeed voor ons niet. We wilden onze loyale klanten iets teruggeven. 

Met het concept van Restaurant voor 1 dag hebben we niet alleen onze gasten maar ook onszelf verrast en overtroffen. Niet alleen het hoge culinaire niveau van de gerechten werd zeer gewaardeerd, maar bij de klantevaluaties breek dat het speciaal afgestemde tafelgezelschap ook van grote waarde bleek. De avond werd met een dikke 9 gewaardeerd!”

5/5

Intrum

Intrum gooide het roer om en ruilde haar credit management strategieën in voor een culinaire en gastvrije avond.

“Het was een fantastische ervaring. Zowel voor onze gasten als de deelnemers. Restaurant voor 1 dag is voor iedereen aan te raden!”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?