Private Dining voor 1 dag

Thuis eten als in een sterrenrestaurant? Dat kan met Private Dining voor 1 dag van Smaakmakend.
Genieten van de mooiste gerechten en prachtige wijnen, gewoon bij jou thuis samen met vrienden, familie of (zakelijke) relaties. Het kan met Private Dining voor 1 dag van Smaakmakend.
 
Onze chef bereidt bij jou in de keuken een diner dat je gasten niet snel zullen vergeten. Op de dag zelf kun je alle aandacht richten op je gasten, want wij regelen alles: van de inkopen tot het (voor)bereiden van het diner en van de afwas tot het schoonmaken van uw keuken.
Uiteraard is het jouw feestje, dus willen wij ook dat het allemaal volledig naar jouw wens is. Wil je meekoken of samen met de chef iets voorbereiden? Geen probleem. Wil je zelf de sommelier spelen of een gerechtje uitserveren geen probleem. Wil je vooral genieten van al het moois op tafel en van je gezelschap? Dan ontzorgen wij je van begin tot eind en zorgen wij voor servies, bestek en glaswerk, het dekken van de tafel en het decoreren van de ruimte en zelfs voor bediening. Het enige dat u hoeft te doen, is in uw eigen huis of tuin genieten van de mensen om u heen en al het lekkers dat in uw eigen keuken wordt bereid

Chef Janpaul Kant 

janpaul kant
Chef Janpaul Kant staat voor puur, passie en creativiteit.
Janpaul is een gedreven professionele kok met ruim 30 jaar ervaring. Hij is klassiek geschoold, ondermeer door stages bij door Michelin bekroonde restaurants zoals De Kersentuin, Mariënhof en De Gravin van Buuren. Daarnaast is Janpaul al jaren de chef van Restaurant voor 1 dag.
Hij voelt zich meteen thuis in uw keuken, met zijn uitgebreide internationale ervaring in toprestaurants zorgt hij voor de mooiste gerechten op tafel. Janpaul vindt het fantastisch om zijn kennis en kunde te delen. Hij denkt graag met u mee om van uw privéfeestje of zakelijke diner een culinaire beleving te maken waar alle aanwezigen nog lang met plezier aan terugdenken.

Mogelijkheden

De prijs van private dining voor 1 dag is geheel afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw wensen voor het menu. Wij houden altijd rekening met uw voorkeuren en verwachtingen van het diner. Daarom hebben wij vooraf geen vast menu met een vaste prijs. 

Om u een idee te geven van de mogelijkheden bijgaand een aantal voorbeelden met prijsindicatie.

Pakket Corona Proof (maximaal 6 personen) 1.000,– all in

 • 5 gangen diner inclusief amuses, wijnarrangement en tafelwater
 • Wij serveren alle gerechten uit
 • Wij serveren de bijpassende wijnen
 • Wij verzorgen servies, glazen en bestek
 • Geen zorgen over het opbouwen of het opruimen, want dat is onze taak. Als gastheer of gastvrouw heeft u er geen omkijken naar.

In verband met de huidige corona regelgeving zijn onderstaande pakketen nog niet mogelijk

Pakket ** (vanaf 10 personen) 140,- pp

 • 4 gangen diner inclusief amuses, wijnarrangement en tafelwater
 • Uitserveren van de gerechten wordt voor u gedaan door onze maître
 • Indien gewenst kunt zelf met de chef een gerecht bereiden
 • Onze sommelier serveert de bijpassende wijnen
 • Wij maken gebruik van uw servies en bestek

Pakket *** 175,- pp

 • 5 gangen diner inclusief amuses, wijnarrangement en tafelwater
 • Uitserveren van de gerechten wordt voor u gedaan door onze maître
 • Onze sommelier serveert de bijpassende wijnen
 • Wij verzorgen servies en bestek
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een private diner bij u thuis? Bel 0622134014, mail (m.dijkstra@smaak-makend.nl) of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.
 
 

Private dining voor 1 dag

Je krijgt professioneel culinair maatwerk van onze Top chef

Live Cooking of een intiem etentje met vrienden en familie of je zakelijke relaties in de watten leggen

Geen zorgen over het opbouwen of het opruimen, want dat is onze taak. Als gastheer of gastvrouw heeft u er geen omkijken naar.

Onbezorgd genieten van je eigen diner! Uit je eigen keuken op je eigen eettafel!

Over Smaakmakend

Restaurant voor 1 dag

Een uniek event voor je klanten en een bijzonder programma voor je team
Stel je eens voor dat je samen met je team eigenaar bent van een bestaand top restaurant ergens in Nederland en dat je op sterrenniveau gerechten gaat bereiden en uitserveren aan je klanten en relaties.
Alles wat in een normaal restaurant plaats vindt, gebeurt hier ook. Het wordt dan ook hard werken wat je gasten zeker zullen waarderen! Wij zorgen dat jullie er mooi op staan.
restaurant voor 1 dag

Grillmaster voor 1 dag

Samen met je team word je in 1 dag getraind tot grillmaster en ga je een fantastisch 3 gangen BBQ-menu bereiden en uitserveren aan echte gasten! Dit kunnen je klanten zijn maar ook je collega’s of je familie, de keuze is aan jou. 
Smaak makend logo
Liechtensteinhof 49 | 3329 BJ  Dordrecht | 06-22134014 | m.dijkstra@smaak-makend.nl 
KvK 54229413 | Rabobank NL59RABO0168984148 | BTW NL001855727B87