Samen met je team ga je op een unieke 
BBQ locatie
een fantastisch 3 gangen BBQ diner
bereiden en uitserveren aan echte gasten!

Het teambuilding event en meer voor deze zomer

"Altijd al een keer een mooi stuk vlees langzaam willen garen of een vis willen roken op een Big Green Egg?"

Grillmaster voor 1 dag

Wil je ook zo graag weer iets samen met je team doen maar dan wel verantwoord! Of ook iets voor je klanten of relaties organiseren in het kader van relatiebeheer maar zonder zorgen? 

Met veel trots presenteren wij ons Grillmaster voor 1 dag programma!

Samen met je team word je in 1 dag getraind tot grillmaster en ga je een fantastisch 3 gangen BBQ-menu bereiden en uitserveren aan echte gasten! Dit kunnen je klanten zijn maar ook je collega’s of je familie, de keuze is aan jou. 

Voor dit programma maken we gebruik van unieke BBQ-locaties in heel Nederland. 

Wil jij deze zomer ook iets unieks doen met je team voor je klanten, personeel of andere gasten? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het programma

Een team van jouw bedrijf of organisatie gaat voor 1 dag als grillmaster aan de slag om een fantastisch 3 gangen BBQ-menu te bereiden en dit vervolgens uit te serveren aan echte gasten. Natuurlijk onder leiding van echte professionele Grillmasters.

De dag staat in het teken van fun maar ook van competitie en de lat ligt hoog, je gaat immers een BBQ-menu bereiden voor echte gasten! Je krijgt instructie om te werken op de Rolls Royce van de BBQ, de Big Green Egg, je leert hoe je vlees langzaam kan laten garen, je gaat vis roken maar ook dat het mogelijk is om desserts te maken op de BBQ. Kortom na deze dag ben je een echte Grillmaster!

In dit programma komen veel elementen samen, allereerst is het enorm leuk om te doen, daarnaast is dit natuurlijk een unieke vorm van teambuilding, het is ook een “training” samenwerken en klantgerichtheid en als de gasten je klanten en relaties zijn is het ook nog eens relatiebeheer, een netwerkevenement en doe je iets tastbaars terug.

Dus ga ervoor en word ook een Grillmaster voor 1 dag!

Smaak makend logo
Liechtensteinhof 49 | 3329 BJ  Dordrecht | 06-22134014 | m.dijkstra@smaak-makend.nl 
KvK 54229413 | Rabobank NL59RABO0168984148 | BTW NL001855727B87