Dit is Restaurant voor 1 dag

Met een gevulde maag is het goed zaken doen. Dat is de gedachte achter Restaurant voor 1 dag. Gasten in de watten leggen, het team laten samenwerken en netwerken verbreden. O ja, en ondertussen de smaakpapillen op de proef stellen. Driedubbele winst! 

Unieke ervaring voor je klanten

Restaurant voor 1 dag biedt tal van voordelen op het gebied van relatie- en personeelsbeheer. In een culinaire omlijsting en op een aantrekkelijke locatie ontstaat de optimale sfeer om tot nieuwe inzichten te komen en relaties aan te gaan of aan te halen.

Door mensen te laten opereren in een volledig andere setting, waarbij rolpatronen worden omgegooid en de verhouding tussen klant en bedrijf of medewerker en baas in een ander licht wordt gezet, behaal je een extra rendement dat je via gebaande paden niet had verkregen.

restaurant voor 1 dag

Meetbaar rendement​

Restaurant voor 1 dag levert altijd meer op dan dat het kost. We monitoren de doelstellingen gedurende het programma en rapporteren wat het programma heeft opgeleverd.

Voorafgaand aan het evenement bepalen we samen namelijk de KPI’s en doelstellingen. De voortgang hiervan wordt bijgehouden in een online dashboard. Dit vergemakkelijkt de evaluatie achteraf, waarin de resultaten worden vergeleken met de doelstellingen en waarin wordt bekeken wat het event heeft opgeleverd.

Restaurant voor 1 dag is de ideale manier om samenwerkingen te verbeteren, nieuwe contacten op te doen en, uiteindelijk, om meer omzet te behalen. En verlies vooral niet uit het oog dat het bovenal fantastisch leuk is om te doen!

Teambuilding nieuwe stijl

Weer een standaard teamuitje of wil je nu eens wat anders? Tijdens Restaurant voor 1 dag gaat het team aan de slag om klanten en relaties te bedienen. Letterlijk en figuurlijk!

Doordat het team een allesomvattende uitdaging te lijf is gegaan op een vreemd terrein zijn alle karakters heel duidelijk zichtbaar en heeft niemand zich achter zijn dagelijkse talent kunnen verstoppen. Hierdoor leren de collega’s elkaar nog beter kennen. 

Het begint allemaal bij de medewerkers van je bedrijf. Die starten ca. acht weken eerder met een kick-off, waarin ze worden geïnformeerd over het programma en wat er van hen verwacht wordt. Het echte werk start dan ook: het team moet de voorlopige gastenlijst samenstellen, zodat iedereen gelijk na de kick-off  het uitnodigingsproces kan starten. Maar ook het keuken- en bedieningsteam moet geformeerd worden en wie wordt de chef kok en wie gaat de bediening leiden? Restaurant voor 1 dag is een echte teameffort.

Rabobank Drechtsteden neemt restaurant over

Dit zeggen onze gasten:

5/5

“Wat een prachtige avond! Geweldige gastvrijheid, heerlijk gegeten in een prachtige ambiance en bijzonder inspirerende kennismakingen. Veel dank daarvoor aan de organisatoren!”

4.5/5

“Dit is echt onderscheidend, topbediening, super kwaliteit en hoog niveau.”

5/5

“Het programma leidde tot 8 nieuwe klanten en een omzetstijging van 27%!”

5/5

“Dit slaat echt af op jullie. Hier mogen jullie trots op zijn. Het mooie hieraan is dat jullie iets aan ons terug geven door een hele dag voor ons in de keuken en in het restaurant te staan. Dit is veel mooier dan de golf clinic die ik ieder jaar weer van een bank krijg aangeboden of de geijkte kookworkshops.”

Bedrijven als Lloyds Register, Rabobank en Intrum gingen je al voor...

Zo werkt Restaurant voor 1 dag

1.

Heb jij interesse in Restaurant voor 1 dag? Dan gaan we samen in gesprek om de mogelijkheden en potentieel haalbare resultaten te bespreken. Akkoord? Dan gaan we snel door naar fase 2.

2.

Dan volgt de voorbereiding. In deze fase gaan we data prikken voor de kick-off en het diner. Ook bepalen we de doelstellingen en KPI’s in een online dashboard, waar het evenement meetbaar wordt gemaakt.

3.

In de derde fase volgt een kick-off met de medewerkers bij jullie op locatie. Tijdens de kick-off bespreken we wat het doel is van het evenement en wat ze kunnen verwachten.

4.

Daarna beginnen we met het uitnodigen van relaties. Op basis van de geaccepteerde uitnodigingen ontwikkelen we een strategische tafelschikking voor tijdens het diner.

5.

Op de dag van het diner starten de medewerkers met een restauranttraining. Van professionals leren ze álles dat komt kijken bij het runnen van een restaurant. En daarna volgt natuurlijk: het diner!

6.

Na het succesvolle evenement begint de aftersales. Waardevolle leads worden nagebeld. Ook evalueren we onze samenwerking en bespreken we vervolgstappen.

Over Smaakmakend

Smaakmakend werd in 2012 opgericht door Michel Dijkstra. Sindsdien hebben we al 86 keer een Restaurant voor 1 dag programma mogen organiseren voor klanten als PwC, Rabobank, KPN, Albert Schweitzer Ziekenhuis en vele anderen.

Ruim 5.000 gasten hebben aan onze tafels gezeten, in verschillende soorten restaurants. Van een kerk tot een circustent en van kleine groepen tot grote gezelschappen!

Wat ons bijzonder maakt? Passie. We staan voor 100% achter ons concept. Niet alleen omdat het een geweldig teamuitje is, maar ook omdat het zoveel meetbaar rendement heeft voor relatiebeheer.

Ik vertel je graag meer over wat Restaurant voor 1 dag kan betekenen voor jouw bedrijf. Zullen we eens bellen?

Michel Dijkstra

Michel Dijkstra

Eigenaar Smaakmakend en organisator Restaurant voor 1 dag

Bekijk hieronder een sfeerimpressie

Wil jij ook jouw klanten verrassen met een unieke culinaire ervaring?